Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újdonságok az új évben

2016.01.05

Kedves Látogatók!

Mivel régóta nem írtam, engedjétek meg, hogy egy kicsit megkésve Boldog Karácsonyt és nagyon Boldog, Békés és Sikerekben Gazdag Újévet kívánjak minden egyes James Dean rajongónak. Remélem, mindenkinek remekül sikerültek az ünnepek. Számomra külön varázslatos volt a Karácsony, mivel a testvéreimtől (nagy szervezés és titkolózás után) megkaptam a nemrégiben megjelent 'Recipes for Rebels' receptkönyvet. Ez a receptkönyv 2015-ben jelent meg, és tartalmazza rengeteg hollywood-i hírességnek, James Dean kortársainak, barátainak, családtagjainak receptjeit. A receptek összegyűjtője Greg Swenson volt, aki személyesen küldte el nekem a könyvet karácsonyra. Nagy örömet szereztek vele, az biztos! Ami a rajongói oldalt illeti, a testvéreim megismertették Mr. Swenson-t a weboldallal, és így az ünnepek alatt rengeteg külföldihez is eljutott a weboldal linkje. A látogatók száma immár meghaladta a 30,000-et. Volt nap, amikor több mint kétszázan látogatták az oldalt, és nem mind magyarok. Így elérkezettnek látom az időt, hogy a weboldal kétnyelvűvé váljon, ezáltal is üdvözölve minden idetévedőt.

Remélem, hogy a jövőben is látogatjátok az oldalt, amelyet idén is töretlen lelkesedéssel és odaadással fogok szerkeszteni. Nagyon Boldog Újévet mindenkinek, és jó böngészést!

Flóra

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dear Visitors,

It was a looong time ago since I last wrote here, so now I wish you a very Happy New Year! I hope you had a wonderful Christmas, too. Mine was especially amazing as - thanks to my sisters, a whole lotta planning and keeping secrets - I received an issue of 'Recipes for Rebels' for Xmas. This book contains an awful lot of recipes from James Dean's friends, co-stars, and family. My sisters also wrote Mr. Swenson about my fansite, and guess what? He checked it! And he loved it! Amazing. Another thing: according to the statistics, the fansite has been visited by more than 30,000 people. In December, there were days when more than 200 people checked in - and some of them are not from Hungary. So, if you are one of those non-Hungarian visitors: Welcome! My surprise for you is that from now on the site will become bilingual: you will be able to read my writings in English, as well. This is my way of saying thank you for your support. So cheers, and have a great time surfing on my site.

Flora

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.