Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Autóversenyzés

Versenyek

 

Jimmy nemcsak nézőként, de versenyzőként is részt vett egyes autóversenyeken. Imádott száguldozni és szeretett nyerni is. Íme azok az autóversenyek, amelyeken versenyzett:

1. verseny  /1955. március 26./

Esemény: 2 napos verseny, Palm Springs, Road Races

Részletek: Jimmy megnyerte az időmérőt, így bejutott a döntőbe, ahol olyanokkal versenyezhetett, mint Ken Miles és Cy Yedor (mindketten MG modelleket vezettek). Jimmy gyönyörű verseny után a harmadik helyen végzett, de később Miles-t kizárták a versenyből technikai okok miatt, így Jimmy átvehette a második helyért járó trófeát.

2. verseny  /1955. május 1./

Esemény: Minter Field, Bakersfield, Kalifornia

Részletek: Jimmy a harmadik helyen végzett ezen az eseményen, másodikként Marion Playan végzett egy MG Special-lel, első helyezett lett John Kunstle egy Panhard Devin típussal. Jimmy a saját kategóriában aranyérmet kapott.

3. verseny  /1955. május 28-29., Memorial Day/

Esemény: Santa Barbara Road Races

Részletek: Jimmy rendkívül jól rajtolt, rögtön a negyedik helyre került, a verseny végén azonban egyik kereke kilyukadt, így nem tudta befejezni a versenyt.

 

Autói

 

1. 1949-ben Jimmy édesapja vásárolt neki egy használt '39-es Chevy modellt.

2. 1954 májusában Jimmy vásárolt egy piros MG-t, majd később egy fehér '55-ös Ford Stationwagon-t, fa karosszériával.

3. 1955 márciusában vette Porsche 356 Super Speedster-ét.

4. 1955 szeptemberében vásárolta ezüst színű Porsche 550 Spyder modelljét, amire a "130" és a "Little Bastard" volt felfestve (a "Little Bastard" becenevet Bill Hickman adta neki az "Óriás" forgatásán).

 

 Motorjai

Jimmy nagybátyja vette neki első motorját, egy 1947-es cseh Whizzer-t. Emellett volt egy angol motorja, egy Harley, egy 500cc Norton-ja, egy indiai 500-asa, egy olasz Lancia robogója és egy British Triumph T-110, aminek a "Dean's Dilemma" volt felfestve az oldalára.

 

 

A mappában található képek előnézete Járgányai

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Online Prescription Xenical Without EllLima

(Ellchaire, 2019.10.10 04:12)

Acheter Du Cialis A Marseille Amoxicillin Urinary <a href=http://buycial.com>cialis 5mg best price</a> Kamagra Tablets Vs Jelly My Blue Pill